محققان طی مطالعه بر روی خصوصیات فیزیکی مارمولکها اعلام کردند دم این جانداران پس از جدا شدن از بدن از خصوصیاتی برخوردار است که تنها در صورت داشتن ذهنی مجزا قابل توضیح خواهند بود.
گونه های متعددی از مارمولکها نه تنها قادرند برای گیج کردن مهاجمان دم خود را از بدن جدا کنند بلکه حرکات دم آنها پس از جدا شدن نشان می دهد این عضو از اندام مارمولکها دارای ذهن مخصوص به خود است.محققان کانادایی دانشگاه کالگاری دریافتند ....
دانشمندان فنلاندی دریافته اند که ادرار انسان موجب بارور تر شدن گیاه گوجه فرنگی می شود در حالی که طعم و کیفیت آن با گوجه فرنگی های معمولی تفاوتی ندارد و در برخی ویژگی ها بهتر هم هست! . بوته های گوجه فرنگی آبیاری شده با ادرار و مخلوط خاکستر چوب، حدود 4 برابر بیشتر از بوته های گوجه فرنگی معمولی بار داده است. نکته جالب تر این است که بوته های گوجه فرنگی آبیاری شده با ادرار انسان، بتا کاروتن_ پیش ساز ویتامین آ_ و مهمتر از آن، میزان پروتئین بیشتری از گوجه های معمولی داشته اند!
درس زیست شناسی رو چطور باید بخونم تا خوب یاد بگیرم؟
اصلا خوندنش با بقیه درسها فرق می کنه ؟
چرا من هر چی بیشتر می خونم بازم نمی تونم تست ها رو خوب جواب بدم؟
چه ساعتی از روز برای خوندن زیست شناسی مناسب تره؟
در روز باید چندساعت زیست شناسی خوند؟
کدوم کتاب تست رو بگیرم؟
کدوم بخش از کدوم کتاب اهمیت بیشتری داره؟
و .......
این ها تعداد کمی از پرسش هایی بود که بارها و بارها شنیده ام. چه در سر کلاس ها ، چه در همایش ها ، چه در ایمیل ها و کامنت های سایت "زیست گاه" و حتی از برخی دوستان مشاور !
برخی از دانش آموزان ، تازه پس از 3 سال درس خوندن متوجه می شن که نوع درس خوندنشون به ویژه در زیست شناسی درست نبوده و متاسفانه راه رو اشتباه اومدن. درس زیست شناسی ، با وجود تمام شیرینی و زیبایی که داره ، اگر درست خونده نشه در نهایت فرد رو دچار مشکل می کنه. خیلی از برو بچه های رشته تجربی رو دیده ایم و متاسفانه می بینیم که برپایه یک اشتباه تاریخی و یک بد سلیقگی قدیمی ، درس زیست شناسی رو درسی حفظی می دونن که در چند تعریف و شکل خلاصه میشه و بر اساس همین تفکر انحرافی و اشتباه، دورنمای درستی هم ندارند و برنامه ریزی اشتباهشون منجر به عدم قبولیشون میشه.
پژوهشگران آلمانی در تحقیقات خود کشف کردند که مصرف روزانه 400 گرم میوه و سبزیجات به شدت بر توانایی شناختی و تقویت هوش کمک می کند.
دانشمندان موسسه شیمی زیستی و بیولوژی مولکولی دانشگاه هنریش – هین در دوسلدورف با بررسی حدود 200 فرد بین 45 تا 102 سال نشان دادند افرادی که به طور متوسط 400 گرم میوه و سبزی تازه در روز مصرف می کنند دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدانها هستند.
سطح بالای آنتی اکسیدانها شاخصی برای نشان دادن سطح پایین رادیکالهای آزاد است. آنتی اکسیدانها یکی از حامیان اصلی شکستن لپیدها به شمار می روند.
همچنین در این تحقیقات مشخص شد که در این افراد توسعه توانایی شناختی نسبت به افرادی که روزانه کمتر از 100 گرم سبزیجات و میوه مصرف می کنند بالاتر است.
.: :.